Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szombathely, Eladó 3 szobás Lakás Vas megye

,Ingatlan irányár:47 500 000 (1886)
Dinamikus kereső > Lakás > Szombathely


print Nyomtatás

Szombathelyi Lakás térképen
Szombathely, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Szombathely Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Szombathely
Megye: Vas megye
Ingatlan irányár:47 500 000
Ingatlan alapterület: 115m2
Telek alapterület: 0
Épület/földterület jellege: 1
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirko
Állapota: Felújított
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Szombathely településen található.

hirdetés



Szombathely egyik gyönyörűen virágzó fákkal beültetett, belvárosi utcájában vált eladóvá ez a társasházi téglalakás. Csak akkor olvasson tovább, ha Ön értékelni tudja, hogy itt a manapság rendkívül stresszes, nagyon igényes generál felújítás befejeződött, így Önnek már csak a saját ízlésének megfelelő szanitereket kell kiválasztania és beszereltetnie, valamint a konyha komplett berendezését is teljesen a saját álmai szerint alakíttathatja ki. A lakást a rendkívül jó elosztása miatt elsősorban több, vagy nagyobb gyerekes családoknak ajánlom, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek külön élettere lehet. Bármelyik tágas és kifejezetten világos szobájában emlékezetes családi, baráti összejöveteleket rendezhetnek. Ráadásul mindegyik klímával szerelt és a nagy belmagasságuk miatt akár galériákkal is bővíthetőek.

Engem mégis a lakás kilátása fogott meg, mivel az összes ablakából a csodálatosan virágzó fák látványa tárul elénk.

Ezenkívül remélem Ön is értékelni fogja, hogy fürdőszobája úgy lett kialakítva, hogy egy teljesen különálló WC helyiség mellett, oda is beépíthető legyen egy plusz WC csésze. Ráadásul mindkét helyiségnek biztosított a szellőzése. Az újépítésű lakásokkal ellentétben itt kamrahelyiség és pinceszinti tárolóhelyiség is megkönnyíti a használati tárgyak, eszközök tárolását.

A lakásban az összes villany és vízvezetéket, a víz- és gázórát újra cserélték. A fűtésről és a melegvíz ellátásról pedig egy teljesen új, kondenzációs gázcirkó kazán gondoskodik.

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében egy szépségszalon, fitnesz terem, virágbolt, gyógyszertár, biobolt, orvosi rendelők, benzinkút, cukrászda és étterem mellett a bölcsőde, az óvoda és az iskola is csak pár percre lenne gyalogosan? Ha autóba ülne, akkor pedig a belváros ellenére nem kellene attól félnie, hogy hazatérve nem talál majd ingyenes parkolóhelyet az otthona közelében.

Ha kikapcsolódásra vágyna a családja, akkor a környéken levő Agóra Művelődési és Sportházat javasolnám, de az Aréna Savariába vagy a belvárosi moziba jutás sem lesz sokkal hosszadalmasabb.

Ha friss levegőre és zöldterületre menne a gyerekekkel akkor pedig csak pár percre lesz a Gyöngyös parti Pelikán Park és játszótér.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő, vasút- és buszállomás közeli lakás, akár szobánként, drágábban is kiadható.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára.

 

Eladó Lakás,3 szobás,Szombathely, Vas megye#1886










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Vas megyéből. Az ingatlan Szombathely településen található meg.
A Lakás irányára 47 500 000 .


Szombathelyi ingatlan hirdetések
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

25 900 000 | 43 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 45 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 45 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 46 m2