Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szombathely, Eladó 4 szobás Lakás Vas megye

,Ingatlan irányár:35 600 000 (1888)
Dinamikus kereső > Lakás > Szombathely


print Nyomtatás

Szombathelyi Lakás térképen
Szombathely, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Szombathely Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Szombathely
Megye: Vas megye
Ingatlan irányár:35 600 000
Ingatlan alapterület: 86m2
Telek alapterület: 0
Épület/földterület jellege: 1
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Cirko
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Szombathely településen található.

hirdetés



Szombathely közkedvelt, északi városrészének a belvároshoz közeli részén eladóvá vált egy utcafronttól beljebb fekvő társasház 4 szobás, második emeleti téglalakása. Csak akkor olvasson tovább, ha Ön szeretné, hogy otthona frekventált, mégis csendes helyen legyen. Ezt a lakást a rendkívül jó elosztása miatt elsősorban több, vagy nagyobb gyerekes családoknak ajánlom, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek külön élettere lehet. A tágas és kifejezetten világos amerikai konyhás nappalijában emlékezetes családi, baráti összejöveteleket rendezhetnek. A lakás érdekessége az alsó szinten levő szobához tartozó franciaerkély, melynek ajtaját, ha kinyitja, olyan érzése lesz, mintha az egész szoba egy 17 nm-es erkély lenne.

Emellett remélem Ön is értékelni fogja, hogy ezen a szinten, a zuhanykabinos fürdőszoba mellett egy különálló WC lett kialakítva, melynek előterében ráadásul egy kis tárolóhelyiség is helyet kapott. Ha az Ön gyerekei inkább fürdőkádban lubickolnának esténként, Ön pedig abban lazulna el egy fárasztó nap végén, ebben az otthonban azt is megtehetik, a hangulatos, tágas, tetőtéri fürdőszobában. Engem egyébként ez a helyiség fogott meg leginkább. Képzelje csak el, hogy a kádból napközben a kék égben, este pedig a csillagokban gyönyörködik.

A lakás költözhető állapotú, de ha szeretné otthonát a saját igényeinek és ízlésének megfelelően kialakítani, akkor most megragadhatja a lehetőséget! A felső szint mindkét szobájához klímaberendezés tartozik. Az új építésű lakásokkal ellentétben pedig itt kamrahelyiség és egy pincerekesz is megkönnyíti a tárgyak, eszközök, játékok tárolását.

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében több élelmiszer bolt mellett pékség, zöldséges, virágbolt, szépségszalon, szolárium és gazda áruház is lenne? Ha pedig nem lenne kedve főzni, több étterem közül is válogathatna, ráadásul az iskola és az óvoda is csak pár percre lenne gyalogosan? Autóba ülve szinte minden néhány perc alatt elérhető: posta, gyógyszertár, benzinkút, bevásárlóközpont, biobolt, magánorvosi rendelők és attól sem kell félnie, hogy hazatérve nem talál parkolóhelyet az otthona előtt.

Ha kikapcsolódásra vágyna a családja, akkor a környéken levő Aréna Saváriát javasolnám, de a belváros közelsége miatt a színházba vagy moziba jutás sem lesz bonyolult.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő lakás, akár szobánként, drágábban kiadható, ráadásul az elhelyezkedéséből adódóan szálláshelyként is üzemeltethető. Ezen esetben a lakás bútorzata is megegyezés tárgyát képezheti.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjon még ma, nehogy többen megelőzzék Önt! Nehogy licitálnia kelljen álmai otthonára.

 

Eladó Lakás,4 szobás,Szombathely, Vas megye#1888










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Vas megyéből. Az ingatlan Szombathely településen található meg.
A Lakás irányára 35 600 000 .


Szombathelyi ingatlan hirdetések
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

25 900 000 | 43 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 45 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 45 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 46 m2