Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szombathely, Eladó 1 szobás Lakás Vas megye

,Ingatlan irányár:28 500 000 (1896)
Dinamikus kereső > Lakás > Szombathely


print Nyomtatás

Szombathelyi Lakás térképen
Szombathely, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Szombathely Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Szombathely
Megye: Vas megye
Ingatlan irányár:28 500 000
Ingatlan alapterület: 48m2
Telek alapterület: 0
Épület/földterület jellege: 1
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirko
Állapota: Felújított
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Szombathely településen található.

hirdetés



Szombathely közkedvelt északi városrészének a belvároshoz közeli részén vált eladóvá egy utcafronttól beljebb fekvő társasház csendes, 1+1 félszobás, második emeleti téglalakása.

Elsősorban fiatal pároknak ajánlom első lakásnak, mert nekik még egy-két kisgyerekkel is bőven megfelelő lehet a mérete, de egyedül állóknak, vagy gyerekek nélkül költöző pároknak is tökéletes választás. Nekem legjobban a nagyobb szobához tartozó franciaerkélye tetszik a lakásnak, melynek ajtaját, ha kinyitja, olyan érzése lesz, mintha az egész szoba egy 17 nm-es erkély lenne, ahol családjával vagy barátaival emlékezetes ünnepléseket, összejöveteleket tarthat. A viszonylag nagyméretű fürdőszobában egy WC és egy mosdó mellett egy épített tusoló  várja, hogy nap mint nap felfrissíthesse Önt és a szeretteit. A lakás felújított, költözhető állapotú. Az új építésű lakásokkal ellentétben itt egy kamrahelyiség és egy pincerekesz is megkönnyíti majd a tárolást.

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében több élelmiszer bolt mellett pékség, zöldséges, virág bolt, szépség szalon, szolárium és gazda áruház is lenne? Ha pedig nem lenne kedve főzni, több étterem közül is válogathatna, ráadásul az iskola és az óvoda is csak pár percre lesz gyalogosan. Autóba ülve pedig szinte minden pár perc alatt elérhető : posta, gyógyszertár, benzinkút, bevásárlóközpont, biobolt, magánorvosi rendelők és attól sem kellene félnie, hogy hazatérve nem talál majd parkolóhelyet az otthona előtt. Ha kikapcsolódásra vágyna a családja, akkor a környéken levő Aréna Saváriát javasolnám, de a belváros közelsége miatt a színházba vagy moziba jutás sem lesz bonyolult.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő lakás relatív drágábban kiadható, mint egy nagyobb méretű, ráadásul az elhelyezkedéséből adódóan akár szálláshelyként is üzemeltethető. Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Eladó Lakás,1 szobás,Szombathely, Vas megye#1896










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Vas megyéből. Az ingatlan Szombathely településen található meg.
A Lakás irányára 28 500 000 .


Szombathelyi ingatlan hirdetések
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

25 900 000 | 43 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 45 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 45 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 46 m2