Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szombathely, Eladó 3 szobás Lakás Vas megye

,Ingatlan irányár:59 000 000 (1918)
Dinamikus kereső > Lakás > Szombathely


print Nyomtatás

Szombathelyi Lakás térképen
Szombathely, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Szombathely Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Szombathely
Megye: Vas megye
Ingatlan irányár:59 000 000
Ingatlan alapterület: 94m2
Telek alapterület: 0
Épület/földterület jellege: 1
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirko
Állapota: Felújított
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Szombathely településen található.

hirdetés



Ha Ön szeret az események közelében élni, de mégis egy csendes, nyugodt otthonra vágyik, akkor ez az ajánlat Önnek szól. Csak akkor olvassa tovább, ha értékelni tudja az ízlésesen felújított, a modern családi igényeknek megfelelően kialakított tereket, de nem szeretne szakemberekkel bajlódni és az építőanyagok árainak folyamatos emelkedésén idegeskedni és inkább kényelmesen, azonnal beköltözne álmai otthonába.

Szombathely központjában vált eladóvá ez a tágas tégla építésű lakás, melyet a kifejezetten jó elosztása miatt akár több, vagy nagyobb gyermekes családoknak is bátran ajánlom, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek külön szobája lehet. A közel 40 nm-es amerikai konyhás, étkezős nappalija kiválóan alkalmas családi, baráti együttlétekre, összejövetelekre. Az elegáns fürdőszoba kádjában a kisgyerekek kedvükre lubickolhatnak, a nagyobb gyerekek és a felnőttek pedig akár naponta kényeztethetik magukat. egy meleg vagy frissítő fürdővel. Ha azonban csak egy gyors tusolásra vágynak, azt is megtehetik a különleges zuhanykabinban, aminek az alja különböző méretű kavicsokkal lett kirakva, így egy kis időre bárki könnyen a tengerparton érezheti magát, ráadásul a tusolással egyidejűleg egy közérzetjavító reflexzóna masszázs részese lehet. A lakás ablakos, mosdós mellékhelyisége sokunk igénye szerint, külön, a bejárattól induló közlekedőrészben került kialakításra. Ezt bizonyára Ön is nagyra értékeli. A közlekedő végébe egy tolóajtós gardróbszekrény lett beépítve, ami igazán rengeteg holmit elnyel. Ami pedig nem fér el ide, annak bőven lesz helye a fürdőszoba melletti, galériásan kialakított háztartási és tároló helyiségben. A lakás a nagy belmagassága miatt, igény szerint további galériás részekkel is bővíthető. Nekem azonban legjobban a belvárosban viszonylag ritka, nyugalmas erkélye tetszik, ami a társasház belső udvarára nézve élvezetes reggeli kávézások, meghitt családi, baráti beszélgetések helyszíne lehet. A biztonságos, füves udvaron pedig bőven lesz helye a gyerekek medencéjének, homokozójának vagy trambulinjának, vagy akár hintának, mászókának is.

Ha Ön is olyan helyen szeretne lakni, ahol szinte minden pár perc alatt gyalogosan is elérhető: élelmiszer boltok, gyógyszertár, patyolat, iskola, óvoda, posta, bankok, pékségek, éttermek, kávézók és még folytathatnám a felsorolást, akkor ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről! Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie. Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket és licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

 

Eladó Lakás,3 szobás,Szombathely, Vas megye#1918










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Vas megyéből. Az ingatlan Szombathely településen található meg.
A Lakás irányára 59 000 000 .


Szombathelyi ingatlan hirdetések
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

25 900 000 | 43 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 45 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 45 m2
Szombathely Lakás Eladó

Szombathely Lakás Eladó

22 990 000 | 46 m2